Picking

De meest efficiënte oplossing voor picking

Consumenten kopen steeds meer online en eisen kortere en betrouwbare leveringtijden. Kunt u voldoende specialistisch magazijnpersoneel krijgen om hieraan te voldoen? Uw warehouse staat voor een uitdaging en automatisering kan de oplossing bieden. Reesink Logistic Solutions biedt u een totale warehouse oplossing, van ontwerp tot onderhoud. Maak uw warehouse klaar voor de toekomst!

Pickingstation bij HTG.

Snel en betrouwbaar orderpicken met het innovatieve AutoStore systeem. 

Efficiënter orderpicken met minder mensen

Heeft u voldoende personeel om een toenemend aantal orders te verwerken? E-commerce neemt zowel in B2B als B2C markten een vlucht en orderaantallen nemen razendsnel toe. Conventionele methodes van orderpicking zijn vaak specialistisch en arbeidsintensief en daarom niet langer toereikend. Door verdere automatisering maakt u uw warehouse klaar voor de toekomst. 

Reesink Logistic Solutions biedt voor elke situatie een passende geautomatiseerde warehouse oplossing. Uw afhankelijkheid van personeel wordt minder, de werksnelheid neemt toe en u kunt uw klanten een hogere betrouwbaarheid en snellere levertijd garanderen. Van stellingen tot magazijnkraan, alles onder één dak bij Reesink Logistic Solutions: uw partner in warehouse-oplossingen.

Orderpicking met het AutoStore systeem.

Welke oplossing sluit aan bij uw producten?

Case picking

Liggen uw goederen opgeslagen op pallets in stellingen? Rijdt de operator rond om goederen te verzamelen? Voor case picking bieden Lalesse miniloads de uitkomst. Met het gebruik van miniloads worden snelheid en betrouwbaarheid aanzienlijk verhoogd. Reesink Logistic Solutions biedt met Lalesse miniloads de oplossing voor de lange termijn.

Lees meer over onze automatische magazijnkranen

Piece picking

Wordt er in uw warehouse kleingoed opgeslagen? Afhankelijk van de formaten en de doorlooptijd van de goederen zijn er talloze manieren om het picking proces in te richten. Wij bepalen samen met u de oplossing die het beste aansluit bij uw situatie. Automatisering en het 'goods to man' uitgangspunt spelen hierbij een belangrijke rol. Maak bijvoorbeeld gebruik van een miniload magazijnkraan en de passende conveyor techniek om de goederen bij uw operator te krijgen. Ook Autostore in combinatie met ‘flowracks’ kan dé oplossing zijn, immers ‘not one size fits all'. Het Autostore systeem is de gerobotiseerde vorm van piece picking.  

Ontdek het innovatieve AutoStore systeem

Wij zijn uw warehouse-partner van ontwerp tot onderhoud...

...en alles daartussen in. Wij bepalen samen met u de oplossing die écht past bij uw situatie. Of het nou kleine items met een korte doorlooptijd of de opslag van pallets betreft. Reesink Logistic Solutions is de totaalleverancier die uw warehouse toekomst bestendig maakt. Met alle kennis en onderdelen voor uw warehouse in eigen beheer en productie bent u altijd verzekerd van een unieke oplossing en uitmuntende service. 

Een van de pickingstations bij Juncker Bike Parts in Apeldoorn.