Opslag

Maakt u optimaal gebruik van uw vloeroppervlak?

Direct naar
Het innovatieve AutoStore systeem in actie.

Hoe slim is uw warehouseproces ingericht? Kan automatisering een verschil maken? Reesink Logistic Solutions biedt een passende totaaloplossing voor uw magazijn. 

Efficiëntie op zo min mogelijk m2

Bij de bouw of herinrichting van uw warehouse komen vele zaken kijken: Wat is de grondprijs van het beoogde perceel? Hoe hoog is het pand of mag u bouwen? Wat is de omloopsnelheid van uw goederen? U bent op zoek naar een zo efficiënt mogelijk systeem dat past bij hetgeen uw producten nodig hebben. Past het innovatieve AutoStore systeem bij uw kleingoed? Vraagt uw productgroep om stellingen met het daarbij best passende handling equipment?

Lees meer over het gebruik van stellingen in uw magazijn

Stellingen geproduceerd door Reesink Logistic Solutions.

Bewezen kwaliteit met Lalesse magazijnkranen

Reesink Logistic Solutions levert automatische magazijnkranen van Lalesse, al jarenlang internationaal het nummer 1 merk magazijnkranen. Jarenlange innovatie en toepassingen staan garant voor een veilige en betrouwbare inzet die past bij de situatie in uw warehouse: rechtrijdend, wisselrijdend of bochtrijdend.

Met een breed aanbod aan last-opnamemiddelen wordt de kraan zo gemaakt dat deze perfect aansluit bij de processen en goederen in uw warehouse. Wij bieden met eigen engineering en software altijd een oplossing op maat voor u gemaakt. 

Bekijk de verschillende soorten automatische magazijnkranen

AutoStore: Maak het verschil met magazijnautomatisering

Online verkopen van producten blijft toenemen en de consument wordt steeds veeleisender: vandaag besteld is vandaag of morgen leveren. AutoStore biedt dé oplossing voor e-commerce magazijnen met korte levertijden. Reesink Logistic Solutions is dé leverancier van het AutoStore systeem, een revolutionair magazijnsysteem voor compacte opslag en handeling van kleingoed.

Ontdek of AutoStore voor u het verschil gaat maken

AutoStore bij PostNL.