Magazijn- en procesaansturing

De juiste logistieke beslissingen met LogiCS software

De juiste besturing van uw warehouse is essentieel voor een soepele en betrouwbare goederenstroom. U wilt dat het geautomatiseerde systeem de beschikbare ruimte optimaal benut. Daarvoor heeft Reesink Logistic Solutions het eigen LogiCS softwarepakket. Een veelzijdig WCS systeem uit te breiden met diverse WMS componenten. 

De IT specialist van Reesink Logistic Solutions zorgt voor de aansturing van uw kraan.

Onze software sluit aan bij uw bestaande warehouse processen.

Integratie met uw ERP systeem

Het is voor u van groot belang dat alle onderdelen in uw warehouse op de juiste manier met elkaar communiceren. Daarom stellen de specialisten van Reesink Logistic Solutions samen met u een softwarepakket samen dat precies bij uw warehouse past. LogiCS heeft een modulaire opbouw en is op diverse bestaande ERP-pakketten aan te sluiten. (o.a. SAP, Dynamics, Ridder, Locus, Exact) Afhankelijk van uw wensen worden de juiste functionaliteiten gekozen of ontwikkeld. 

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met een van onze software specialisten.

Lalesse kraan

Veilig en betrouwbaar vervoeren

U wilt dat uw goederen veilig en snel op de juiste plek terecht komen. De specifieke besturing van uw magazijnonderdelen vormt een geïntegreerd onderdeel van LogiCS. Deze besturingssoftware wordt in eigen huis ontwikkeld. Jarenlange innovatie en toepassing verzekeren u van een veilige en betrouwbare inzet van alle geautomatiseerde componenten in uw magazijn. Van rollenbanen tot kranen of het AutoStore systeem. 

De slimme software zorgt dat opdrachten veilig en efficiënt verdeeld en verwerkt worden. De decentrale besturing zorgt ervoor dat componenten zoals rollenbanen en kranen zelfstandig opdrachten kunnen uitvoeren. Zo blijft het systeem draaien met slechts een beperkte hoeveelheid aan communicatie. Ieder component kan zich daardoor focussen op dat waar het goed in is.  

Software op maat ontwikkeld door onze programmeurs

Is uw logistieke vraagstuk te complex voor onze standaard software? Met eigen programmeurs heeft Reesink Logistic Solutions de mogelijkheid om software op maat voor u te ontwikkelen. Als totaalleverancier is ook specialistische kennis over alle onderdelen in het warehouse altijd dichtbij. Op basis van uw wensen en eisen zorgen wij dat uw warehouse optimaal functioneert. 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Screenshot van de LogiCS software van Reesink Logistic Solutions.