AutoStore

Orderpicking naar een hoger niveau

Innovatief, snellere levertijden, betere ordernauwkeurigheid, voorsprong op uw concurrentie en efficiënt gebruik maken van de beschikbare ruimte: dat is AutoStore. De concurrentie altijd een stapje voor blijven? U bent met dit unieke gerobotiseerde AutoStore systeem klaar voor de huidige en toekomstige verwachtingen en trends.

De robots van het innovatieve AutoStore systeem.

Reesink Logistic Solutions: uw specialist op het gebied van AutoStore

Wat is AutoStore?

De opbouw van dit unieke systeem wordt aan de hand van uw capaciteitswensen bepaald. Uw goederen liggen binnen het aluminium framewerk in recyclebare, kunststof bakken opgeslagen. Geluidsarme robots voorzien van een grijper verplaatsen zich over de rails en verplaatsen de juiste bakken met goederen naar de operator stations. 

Het systeem beschikt over slimme software. Uw producten komen door deze software op het juiste moment op de goede plek terecht. Alles gaat automatisch, een betere ordernauwkeurigheid en snellere werkwijze dus! Alle systeemcomponenten functioneren onafhankelijk van elkaar. Valt één robot onverhoopt uit? U kunt gewoon verdergaan met orderpicken. Het beïnvloedt uw overige robots niet.

Een pickingstation van een AutoStore systeem.

Sla tot vier keer meer goederen op in dezelfde ruimte 

Met het AutoStore systeem is een veel grotere opslagdichtheid mogelijk, in vergelijking met traditionele geautomatiseerde magazijnen. De modulaire opbouw met slechts vijf componenten zorgt ervoor dat het systeem erg flexibel is en in vrijwel elk pand toepasbaar. Efficiëntie op elke beschikbaar m2. Bovendien beslist u zelf de opbouw, er is dus altijd een passende oplossing. 

Innovatief warehouse systeem 

Het revolutionaire systeem is in de jaren ’90 ontwikkeld door het Noorse bedrijf AutoStore. De laatste jaren heeft het systeem zich ontwikkeld tot één van de meest innovatieve warehouse systemen. Logische algoritmen, soepel lopende robots en slimme bakafhandeling. Betrouwbaarheid, snelheid en controle staan hierbij centraal. 

Tevreden klant bij zijn AutoStore systeem.

Door AutoStore werd onze besteltijd flink verruimd.