AutoStore

Voorsprong op uw concurrentie met AutoStore

Vraagt uw klant om steeds snellere levertijden? Wilt u de ordernauwkeurigheid naar een hoger niveau tillen? Met een gerobotiseerd AutoStore systeem bent u klaar voor huidige én toekomstige verwachtingen en trends. Sla tot vier keer meer goederen op in dezelfde ruimte met het compacte grid-based robot systeem van AutoStore. 

De robots van het innovatieve AutoStore systeem.

Reesink Logistic Solutions: uw specialist op het gebied van AutoStore

Efficiëntie op elke beschikbare m²

Vergeleken met traditionele geautomatiseerde magazijnen is met AutoStore een veel grotere opslagdichtheid mogelijk. Door de modulaire opbouw met slechts vijf componenten is het systeem zeer flexibel en in vrijwel elk pand toepasbaar. Met AutoStore maakt u optimaal gebruik van uw beschikbare m3. 

Het AutoStore systeem is in de jaren '90 ontwikkeld door het Noorse bedrijf AutoStore. Het systeem heeft zich de laatste jaren ontwikkeld als een van de meest innovatieve warehouse systemen. Een revolutionair systeem met logische algoritmen, soepel lopende robots en slimme bakafhandeling. Snelheid, betrouwbaarheid en controle staan hierbij centraal. 

Een pickingstation van een AutoStore systeem.

De vijf modules van uw AutoStore systeem 

Op basis van uw capaciteitswensen en -eisen wordt de opbouw van het systeem bepaald. Binnen het aluminium framewerk liggen uw goederen in recyclebare, kunststof bakken opgeslagen. Geluidsarme robots voorzien van een grijper verplaatsen zich zowel voor-, achter- als zijwaarts over rails en pakken bakken op om ze naar de operator stations te verplaatsen. 

Met slimme software wordt het systeem aangestuurd en komen de uw producten op het juiste moment op de goede plek terecht. Binnen het AutoStore systeem functioneren alle systeemcomponenten onafhankelijk van elkaar. Zo bent u verzekerd van een hoge beschikbaarheid. Valt één robot uit? Dan beïnvloed dit uw overige robots niet. 

De voordelen van AutoStore

Hoge snelheid en betrouwbaarheid: maximaal rendement op elke meter

Volledig geautomatiseerd: meer in- en opslaghandelingen

Relatief eenvoudig te realiseren

Te integreren in bestaande magazijnen

Flexibel systeem: makkelijk uit te breiden

Laag energieverbruik

Tevreden klant bij zijn AutoStore systeem.

Door AutoStore werd onze besteltijd flink verruimd.