Service monteur (m/v)

Service monteur (m/v)

‘Service is an attitude, not a department’. Ben jij pas tevreden als de klant geholpen is? Heb jij affiniteit met machines en automatische magazijnsystemen? Vind jij het leuk om op verschillende locaties in binnen- en buitenland te werken en heb je geen last van hoogtevrees? Lees dan zeker verder want bij Reesink Logistic Solutions zijn we op zoek naar Servicemonteurs.

 

Solliciteer op deze functie 

Lalesse magazijnkraan tussen racking
Geschreven door
Marthe Heering, HR Medewerker bij Reesink Logistic Solutions.
Marthe Heering
HR Adviseur

Wat ga je doen

Als servicemonteur verricht je onderhoud en verhelp je storingen aan automatische magazijnoplossingen zoals kranen en gerobotiseerde systemen, zowel in Nederland als in Europa. Na een inwerkperiode met een interne opleiding ga je samen met je collega naar klanten die we nationaal maar ook internationaal bedienen. Aan de hand van de werkbon ga je aan de slag voor de klant. Daarbij kan het voorkomen dat de oplossing niet zo voor de hand ligt en dat je langer nodig hebt om de machine weer operationeel te krijgen. Als visitekaartje van Reesink Logistic Solutions ben je daarin in je communicatie naar de klant toe, duidelijk. Daarmee is het voor jou als servicemonteur ook normaal dat je werktijden zich niet altijd binnen de 9 tot 5 grens liggen. Met de servicebus kom je overal vanuit je eigen woonplaats, daarmee is het geen noodzaak dat je dicht in de buurt van Duiven, Arnhem of Nijmegen woont.

Naast deze werkzaamheden, maken onderstaande werkzaamheden ook deel uit van je functie:

 • Analyseren van problemen en oplossen van storingen
 • Administratief afhandelen van het service bezoek, o.a. servicerapport maken
 • Uitvoeren van reparaties, modificaties
 • Adviseren van klanten over verbeteringen
 • Het periodiek meedraaien in storingsdiensten

Bedrijfsprofiel

Reesink Logistic Solutions levert diverse integrale oplossingen om het logistieke proces aan te sturen van zowel nationaal- als internationaal toonaangevende bedrijven. Met alle kennis en onderdelen in eigen huis zijn wij een vooraanstaande leverancier en ontwerper van oplossingen op het gebied van warehousing, material handling en geautomatiseerde opslagsystemen. Dit varieert van robuuste stellingsystemen tot en met volledig geautomatiseerde magazijnen en distributiecentra.

We zijn onderdeel van Royal Reesink. Dik 230 jaar geleden is Royal Reesink opgericht. Nu zijn we internationaal één van de grootste -en nog altijd sterk groeiende- distributeurs van de beste machines en componenten. Deze worden ingezet voor landschapsonderhoud, landbouw, grond-, weg- en waterbouw en magazijninrichting. Meer dan 2.200 medewerkers, wereldwijd verdeeld over ruim 30 bedrijven, hebben een ding gemeen: de passie voor machines, kwaliteit, ‘Hollandse’ nuchterheid en ondernemersdrang. We zijn ambitieus: we willen winnen, de beste zijn. Werken bij Royal Reesink: dat is royaal in meerdere opzichten. We zijn royaal in de kansen die we je bieden en de ruimte om je te ontwikkelen, binnen de hele Royal Reesink groep. Bezoek de website van Royal Reesink en kom er meer over te weten. 

We zijn een bedrijf in ontwikkeling met een sterke ambitie om te groeien. Dat maakt dat er volop ontwikkelingsmogelijkheden zijn en je dag nooit hetzelfde is. Samen maken we de organisatie elke dag een stukje beter!

In de functie van Servicemonteur zul jij rapporteren aan Jeroen Nieboer, Manager Service. Je bent onderdeel van de afdeling After Sales & Service.

Wat bieden wij jou

 • Werken in een topsegment met vaktechnische uitdagingen;
 • Een uitdagende functie voor 40 uur per week;
 • Ruimte voor professionele ontwikkeling, zowel vaktechnisch als op persoonlijk niveau;
 • Mobiele telefoon en laptop;
 • 27 vakantie dagen en 13 ADV dagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Een servicebus voor het uitvoeren van de werkzaamheden;
 • Uitstekende pensioenvoorwaarden.

Wij vragen

 • Een afgeronde technische mbo-opleiding;
 • Het kunnen zoeken van storing, zowel elektrisch als mechanisch;
 • Praktische kennis van besturingssystemen, Siemens S7 en Tia Portal is een pré;
 • Bereidheid om (inter)nationaal te reizen;
 • Sterke communicatieve en schriftelijk vaardigheden;
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken,
 • Rijbewijs B en bij voorkeur een geldig VCA certificaat of de bereidheid deze te behalen.

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan via de onderstaande link met een kort maar krachtige motivatiebrief en uiteraard jouw CV. Wil je meer informatie over de vacature? Bel met Jeroen Nieboer, Manager Service (0313-478600), hij staat je graag te woord!  

We stellen het niet op prijs als bureaus op deze advertentie reageren om hun diensten aan te bieden.

Solliciteer op deze functie