Projectmanager (m/v)

Projectmanager (m/v)

‘A goal is a dream with a deadline’, weet jij als projectmanager samen met een team de droom van onze klanten, een warehouse dat klaar is voor de toekomst, te realiseren? Lees dan verder!

Solliciteer op deze functie 

Logistieke oplossing
Geschreven door
Marthe Heering, HR Medewerker bij Reesink Logistic Solutions.
Marthe Heering
HR Adviseur

Wat ga je doen

Als projectmanager leid je de Reesink Logistic Solutions projecten en weet je deze succesvol op te leveren, hierin bewaak de tijdsplanning, het budget en de kwaliteitseisen. De omvang en de complexiteit van de projecten zijn afhankelijk van het type project en kunnen bestaan uit: integrale oplossingen, ‘single product’ of ombouw projecten.

Je belangrijkste verantwoordelijkheden en bevoegdheden zijn:

 • De voorbereiding van een project, vanuit Sales wordt het project overgedragen;
 • De uitvoering van een project, je leidt het projectteam en bewaakt de voortgang;
 • De afronding en overdracht, aan de afdeling Service, van een project;
 • Het nemen van besluiten m.b.t. projectgrenzen, inhuren van onderaannemers en het inkopen van benodigde producten en diensten ter realisatie van een project.

Bedrijfsprofiel

Reesink Logistic Solutions levert diverse integrale oplossingen om het logistieke proces aan te sturen van zowel nationaal- als internationaal toonaangevende bedrijven. Met alle kennis en onderdelen in eigen huis zijn wij een vooraanstaande leverancier en ontwerper van oplossingen op het gebied van warehousing, material handling en geautomatiseerde opslagsystemen. Dit varieert van robuuste stellingsystemen tot en met volledig geautomatiseerde magazijnen en distributiecentra.

We zijn onderdeel van Royal Reesink. Ruim 230 jaar geleden is Royal Reesink opgericht. Nu zijn we internationaal één van de grootste -en nog altijd sterk groeiende- distributeurs van de beste machines en componenten. Deze worden ingezet voor landschapsonderhoud, landbouw, grond-, weg- en waterbouw en magazijninrichting. Meer dan 2.200 medewerkers, wereldwijd verdeeld over ruim 30 bedrijven, hebben een ding gemeen: de passie voor machines, kwaliteit, ‘Hollandse’ nuchterheid en ondernemersdrang. We zijn ambitieus: we willen winnen, de beste zijn. Werken bij Royal Reesink: dat is royaal in meerdere opzichten. We zijn royaal in de kansen die we je bieden en de ruimte om je te ontwikkelen, binnen de hele Royal Reesink groep. Bezoek dan de website van Royal Reesink en kom er meer over te weten. 

We zijn een bedrijf in ontwikkeling met een sterke ambitie om te groeien. Dat maakt dat er volop ontwikkelingsmogelijkheden zijn en je dag nooit hetzelfde is. Samen maken we de organisatie elke dag een stukje beter!

In de functie van Projectmanager zul jij rapporteren aan Gert-Jan Engelen, Manager Projects. Je maakt onderdeel uit van de afdeling Projectmanagement en werkt nauw samen met o.a. de Installation, Mechanical, Electrical en Software engineers.

Wat bieden wij jou

 • Werken in een topsegment met vaktechnische uitdagingen;
 • Een uitdagende functie voor 40 uur per week waarin jij de kans krijgt jezelf te ontwikkelen;
 • Mobiele telefoon en laptop;
 • Een auto van de zaak conform de Royal Reesink autoregeling;
 • Thuiswerkmogelijkheden en flexibele werktijden;
 • 27 vakantie dagen en 13 ADV dagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Uitstekende pensioenvoorwaarden.

Wij vragen

 • Een HBO werk-/denkniveau, bij voorkeur in de richting (werktuig)bouwkunde of elektrotechniek;
 • Minimaal 5 jaar succesvolle ervaring in Projectmanagement voor systeemoplossingen;
 • Bouwtechnisch, logistieke, juridische en bedrijfseconomische kennis, vooral op het gebied van transport en opslagsystemen;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse-, Engelse- en, bij voorkeur, Duitse taal professioneel in woord en geschrift;
 • Een zelfstarter en teamleider, jij bent initiatiefrijk, weet een richting aan te geven anderen te motiveren en ondersteunen;
 • Een communicatief/politiek vaardige en klantgerichte collega, ook in situaties van hoge werkdruk houd jij je hoofd koel en maakt continu de juiste afweging tussen organisatie en klantbelang;
 • Tot slot flexibiliteit, eerlijkheid, openheid en een pragmatische instelling. Kortom, what you see is what you get.

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan via de onderstaande link of neem direct contact op voor een kennismakingsgesprek met Gert-Jan Engelen, Manager Projects via gertjan.engelen@reesinkls.com of +316-30423435

We stellen het niet op prijs als bureaus op deze advertentie reageren om hun diensten aan te bieden.

Solliciteer op deze functie