PLC Besturingsengineer (m/v)

PLC Besturingsengineer (m/v)

Ga jij als PLC besturingsengineer de uitdaging aan om bij te dragen aan het realiseren van de droom, een geautomatiseerd magazijn, van onze klanten? Nadat de collega’s van het Installation & Commissioning team de logistieke oplossingen hebben geplaatst zal het met het magazijnbesturingssysteem, waar jij aan hebt gewerkt, daadwerkelijk ‘tot leven worden gebracht’.

Solliciteer op deze functie 

Rollerbaansysteem in magazijn
Geschreven door
Marthe Heering, HR Medewerker bij Reesink Logistic Solutions.
Marthe Heering
HR Adviseur

Wat ga je doen

Als PLC besturingsengineer werk je in een team mee aan de realisatie van de magazijn­besturingssystemen. De magazijn­besturingssystemen worden modulair ontwikkeld, zodat deze eenvoudig worden geconfigureerd voor het logistieke proces in magazijnen.

Bedrijfsprofiel

Reesink Logistic Solutions levert diverse integrale oplossingen om het logistieke proces aan te sturen van zowel nationaal- als internationaal toonaangevende bedrijven. Met alle kennis en onderdelen in eigen huis zijn wij een vooraanstaande leverancier en ontwerper van oplossingen op het gebied van warehousing, material handling en geautomatiseerde opslagsystemen. Dit varieert van robuuste stellingsystemen tot en met volledig geautomatiseerde magazijnen en distributiecentra.

We zijn onderdeel van Royal Reesink. Ruim 230 jaar geleden is Royal Reesink opgericht. Nu zijn we internationaal één van de grootste -en nog altijd sterk groeiende- distributeurs van de beste machines en componenten. Deze worden ingezet voor landschapsonderhoud, landbouw, grond-, weg- en waterbouw en magazijninrichting. Meer dan 2.200 medewerkers, wereldwijd verdeeld over ruim 30 bedrijven, hebben een ding gemeen: de passie voor machines, kwaliteit, ‘Hollandse’ nuchterheid en ondernemersdrang. We zijn ambitieus: we willen winnen, de beste zijn. Werken bij Royal Reesink: dat is royaal in meerdere opzichten. We zijn royaal in de kansen die we je bieden en de ruimte om je te ontwikkelen, binnen de hele Royal Reesink groep.

Bezoek dan de website van Royal Reesink en kom er meer over te weten. 

We zijn een bedrijf in ontwikkeling met een sterke ambitie om te groeien. Dat maakt dat er volop ontwikkelingsmogelijkheden zijn en je dag nooit hetzelfde is. Samen maken we de organisatie elke dag een stukje beter!

In de functie van PLC besturingsengineer zul jij rapporteren aan René Wagenaar, Manager Engineering. Samen met de Projectmanagers en de Installation, PC-/PLC-Software, Mechanical & Electro engineers maak je deel uit van de afdeling Project Management.
 

Wat bieden wij jou

 • Werken in een topsegment met vaktechnische uitdagingen;
 • Een uitdagende functie voor 40 uur per week waarin jij de kans krijgt jezelf te ontwikkelen;
 • Mobiele telefoon en laptop;
 • Thuiswerkmogelijkheden en flexibele werktijden;
 • 27 vakantie dagen en 13 ADV dagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Uitstekende pensioenvoorwaarden.

Wij vragen

 • Een hbo-besturingsengineer met affiniteit voor industriële automatisering;
 • Meerdere jaren PLC-programmering, bij voorkeur met Siemens Step 7 of TIA Portal;
 • Kennis en ervaring van magazijn-besturingssystemen als pré;
 • Ervaring met het werken in projectteams;
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Engelse en Duitse taal (Kennis van de Franse taal is een pré);
 • In het bezit van rijbewijs B.

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan via de onderstaande link of neem direct contact op voor een kennismakingsgesprek met Rene Wagenaar, Manager Engineering (rene.wagenaar@reesinkls.com of +316 22 49 10 99).

We stellen het niet op prijs als bureaus op deze advertentie reageren om hun diensten aan te bieden.

Solliciteer op deze functie