Manager Installation & Commissioning (m/v)

Manager Installation & Commissioning (m/v)

Een team van gedreven Site coördinatoren en Installation & Commissioning engineers aansturen, coachen en bijdragen aan hun ontwikkeling? En daarnaast het gehele installatie proces mogen organiseren en coördineren voor uitdagende projecten bij diverse opdrachtgevers. Slaat dit voor jou de spijker op de kop? Lees dan snel verder want wellicht ben jij de Manager Installation & Commissioning die wij zoeken.

Solliciteer op deze functie 

Project Reesink Logistic Solutions
Geschreven door
Marthe Heering, HR Medewerker bij Reesink Logistic Solutions.
Marthe Heering
HR Adviseur

Wat ga je doen

Als manager Installation & Commissioning ben je verantwoordelijk voor de projectvoorbereiding en planning, ondersteuning bieden op projecten, het leiden en managen van het Installation & Commissioning team en het bijdragen aan verbeteringen en optimalisatie van processen die het team en de organisatie beter maken. Je belangrijkste taken hierin zijn: 

 • Het controleren van de projectplanning die je via de projectplan-ner ontvangt en maakt per project de werkvoorbereiding gereed;
 • Samen met de site coördinator stem je af hoe je jouw team zo ef-ficiënt mogelijk kan inzetten op de diverse projecten. Door de kor-te lijnen met jouw team maar ook andere afdelingen kan je poten-tiele problemen/onveilige situaties snel signaleren en oplossen;
 • Het voeren van een adequaat personeelsbeleid, je weet wat jouw team (voor de lange) termijn nodig heeft, hierin kijk je zowel op persoons-/ als teamniveau;
 • Om de organisatie sterker te maken neem je deel aan project-groepen, houd je werkinstructies bij en doe je verbetervoorstellen m.b.t bijv. producten en gereedschap.

In de functie van Manager Installation & Commissioning zul jij rapporteren aan Gert-Jan Engelen, Manager Projects. Je bent onderdeel van de afdeling Project management en stuurt een team van 10 medewerkers aan. 

Wie zijn wij

Reesink Logistic Solutions levert diverse integrale oplossingen om het logistieke proces aan te sturen van zowel nationaal- als internationaal toonaangevende bedrijven. Met alle kennis en onderdelen in eigen huis zijn wij een vooraanstaande leverancier en ontwerper van oplossingen op het gebied van warehousing, material handling en geautomatiseerde opslagsystemen. Dit varieert van robuuste stellingsystemen tot en met volledig geautomatiseerde magazijnen en distributiecentra.

We zijn een bedrijf in ontwikkeling met een sterke ambitie om te groeien. Dat maakt dat er volop ontwikkelingsmogelijkheden zijn en je dag nooit hetzelfde is. Samen maken we de organisatie elke dag een stukje beter! We zijn onderdeel van Royal Reesink. 

 Ruim 230 jaar geleden is Royal Reesink opgericht. Nu zijn we internationaal één van de grootste -en nog altijd sterk groeiende- distributeurs van de beste machines en componenten. Deze worden ingezet voor landschapsonderhoud, landbouw, grond-, weg- en waterbouw en magazijninrichting. 

Meer dan 2.200 medewerkers, wereldwijd verdeeld over ruim 30 bedrijven, hebben een ding gemeen: de passie voor machines, kwaliteit, ‘Hollandse’ nuchterheid en ondernemersdrang. We zijn ambitieus: we willen winnen, de beste zijn. Werken bij Royal Reesink: dat is royaal in meerdere opzichten. We zijn royaal in de kansen die we je bieden en de ruimte om je te ontwikkelen, binnen de hele Royal Reesink groep.

Wat bieden wij jou

 • Werken in een topsegment met vaktechnische uitdagingen;
 • Een uitdagende functie voor 40 uur per week waarin jij de kans krijgt jezelf te ontwikkelen;
 • Mobiele telefoon en laptop;
 • Een auto van de zaak conform de Royal Reesink autoregeling;
 • Thuiswerkmogelijkheden en flexibele werktijden;
 • 27 vakantie dagen en 13 ADV dagen o.b.v. een fulltime dienstver-band;
 • Uitstekende pensioenvoorwaarden.

Wij vragen

 • Een afgeronde technische mbo+ of hbo-opleiding, bijv. werktuigbouwkunde of elektronica;
 • Ervaring in de machinebouw en/of interne transportsystemen;
 • Bewezen leiderschap-ervaring in het succesvol aansturen van professionele teams;
 • Een professionele beheersing van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur de Duitse taal in woord en geschrift;
 • Een hoge dosis verantwoordelijkheidsgevoel, besluitvaardigheid en positiviteit: je pakt door waar nodig en weet mensen te bewegen en enthousiasmeren.
 • Stevigheid: je staat sterk in je schoenen, gaat gestructureerd te werk en ben je gedreven om ‘best in class’ prestaties neer te zetten met jouw team;
 • Reisbereidheid: onze projecten worden voornamelijk in de Benelux gerealiseerd, als manager Installation & Commissioning bezoek je deze regelmatig.

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct via de onderstaande knop of button. 

Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Gert-Jan Engelen, Manager Projects: gertjan.engelen@reesinkls.com of +31630423435.

We stellen het niet op prijs als bureaus op deze advertentie reageren om hun diensten aan te bieden.

Solliciteer op deze functie